Αποκαλυπτικός ο Κεφαλογιάννης για την συνάντηση του με τους Μητρετώδη-Κούκλατζη - Τι του είπαν οι δύο Έλληνες αξιωματικοί (VIDEO) - Enoplos

Breaking

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Αποκαλυπτικός ο Κεφαλογιάννης για την συνάντηση του με τους Μητρετώδη-Κούκλατζη - Τι του είπαν οι δύο Έλληνες αξιωματικοί (VIDEO)
Για «υψηλό φρόνημα» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έκανε λόγο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος τους επισκέφθηκε στις φυλακές της Αδριανούπολης όπου και κρατούνται.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε βάρος τους.

Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ είναι επί της ουσίας ο πρώτος ευρωπαίος αξιωματούχος που επισκέφθηκε τους στρατιωτικούς μετά την σύλληψή τους την την 1η Μαρτίου.Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι «Ε», ανέφερε πως συνολικά η επίσκεψή του στις φυλακές κράτησε πάνω από 2,5 ώρες.

Γύρω στα τρία τέταρτα κράτησε η συνομιλία του με τον δοικητή των φυλακών για τις συνθήκες κράτησης και 1,5 ώρα η συνάντηση με τους στρατιωτικούς.

Η επαφή ήταν απευθείας και χωρίς διαχωριστικό τζάμι.