ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Με πρόταση Καμμένου Έφεδρος Ταξίαρχος... ο Διευθύνων Σύμβουλος του STAR


Το βαθμό του έφεδρου ταξίαρχου στον διευθύνοντα σύμβουλο του Star Πάνο Κυριακόπουλο απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπής Παυλόπουλος με πρόταση του Πάνου Κομμένου

Ο Πάνος έκανε ταξίαρχο τον Πάνο. Ο λόγος για τον Πάνο Κυριακόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο οποίος με πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμέ­νου, έλαβε τον τιμητικό βαθμό του έφεδρου ταξίαρχου, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα. 


Και αυτό διότι η διαδικασία ακολουθείται με βάση νόμο του 2010, ο οποίος προβλέπει ότι «με προεδρικό δι­άταγμα που εκδίδεται μετά από γνώμη του ΣΑΓΕ και πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, δύναται να απονέμεται ιδιότητα έφεδρου αξιωματικού και βαθμός ταξίαρχου ή υποστρατήγου επί τιμή σε πρόσωπα υψηλού κύρους, Έλληνες πολίτες, άνδρες και γυναίκες, σε αναγνώριση υπηρεσιών τους προς τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Η σχετική παράγραφος του νόμου ήταν ανενεργή μέχρι πρόσφατα, ενώ αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο διευθύνων σύμβουλος του Star έχει κάνει δωρεές στις Ένοπλες Δυνάμεις και παράλληλα κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας χαρακτηρίζουν σύμπτωση το γεγονός ότι η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» γυρίζεται στα στούντιο του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού. 

Θεωρούμε βέβαιο πάντως ότι ο Πάνος Κυριακόπουλος δεν θα κάνει χρήση στο μέλλον των υπόλοι­πων προβλέψεων και δεν θα υπηρετήσει λαμβάνοντας στην πορεία και τη σχετική ανώτατη σύνταξη...

Η ΑΠΟΦΑΣΗ:(ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ-12/04/2018 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])
ΠΗΓΗ: http://staratalogia.blogspot.gr

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...