ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

“ Πάσχα με δύο στρατιωτικούς μας στις φυλακές της Τουρκίας “


Γράφει ο Γιώργος Τσιτσιλιάνος

Πέρασαν    40 ημέρες , ήλθε  το Πάσχα  και ακόμη ο Αθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης  και ο Λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης βρίσκονται στην φυλακή της Ανδριανούπολης παρά την  έκκληση των Γιουνκέρ και Τούσκ  εκ μέρους της ΕΕ προς τον Ερντογάν κατά την σύνοδο της Βάρνας και του  Έλληνα Πρωθυπουργού , για την αποφυλάκισή τους και την επιστροφή τους τουλάχιστον  πριν από  το Πάσχα στην Πατρίδα.


Το γεγονός δε , ότι βρίσκονται στην φυλακή  χωρίς να τους έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία , δημιουργεί πολλά ερωτηματικά ως προς τον χρόνο αποφυλάκισή τους ,  που από ότι φαίνεται  από τις  μέχρι σήμερα ενδείξεις ,  θα εξαρτηθεί από τα σχέδια και τις ορέξεις του Ερντογάν.

Λυπάμαι ειλικρινά  για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί , δεν έχει ξανασυμβεί να γιορτάζουμε Πάσχα με δύο στρατιωτικούς φυλακισμένους , η σκέψη μας είναι κοντά τους , δεν είναι ώρα για κροκοδείλια δάκρυα  ούτε για ευχολόγια  χωρίς αντίκρισμα.

 Ζητώ    ένα μεγάλο συγνώμη  από την  οικογένειά  τους ,  που ως πολίτης  αυτής της χώρας ,  η  Ελληνική  Πολιτεία   που με  αντιπροσωπεύει ,  δεν κατόρθωσε από  τις μέχρι τώρα   ενέργειές της  την επάνοδο των δύο στις εστίες τους. 

“Ο Γιώργος Τσιτσιλιάνος είναι ο Πολιτικός Υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας στο Ποτάμι”


« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...