ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Γελάνε και τα ψάρια του Αιγαίου! Με τη NAVTEX της Τουρκίας στο Καστελόριζο


Αυτή είναι η δύναμη που έστειλαν για να μας... τρομάξουν - Δείτε φωτογραφίες

Για γέλια αποδείχθηκε πως ήταν η στρατιωτική δύναμη που έστειλαν οι Τούρκοι στην θαλάσσια περιοχή στο Καστελόριζο για να διεξάγουν άσκηση έρευνας και διάσωσης με τη NAVTEX 345.

Μια τορπιλάκατο, μια κορβέτα και ενα ελικόπτερο ήταν όλη κι όλη η δύναμη όπως αποτυπώνεται σε ρεπορτάζ του veteranos.gr.

Αρχικά, μια Τουρκική Τορπιλάκος η «TCG-FIRTINA P-347» εμφανίστηκε απο δυτικά και σε απόσταση περί των 20νμ απο το Καστελόριζο.

Να σημειωθεί οτι τα Ελληνικά Πολεμικά Σκάφη ήταν σε επιφυλακή σε Ρόδο, Καστελόριζο και Νίσυρο και όχι μόνο!Αργότερα εμφανίστηκε και μια Τουρκική Κορβέτα η Corvette TCG Bafra F505 Νότια και Δυτικά της Περιοχής της SAR και στη συνέχεια πέταξε και ένα ελικόπτερο απο την Τουρκική ακτή που έριξε στο νερό μια κούκλα τον γνωστό «Τουρκααλβανό» που έκλεισε την άσκηση.crashonline.gr« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com