ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Στη Βουλή το θέμα με τα Ξίφη στους Αξιωματικούς εξ Υπαξιωματικών


Ερώτηση (υπ. αριθμ. 3977/01-03-18) προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την Απονομή ξιφών σε Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων που προέρχονται από ΑΣΣΥ, κατέθεσε ο Βουλευτής της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, Σαρίδης Ιωάννης:

Κύριε ΥπουργέΤα τελευταία έτη, είχε παρατηρηθεί το άκρως δυσάρεστο φαινόμενο της μακράς καθυστέρησης στην απονομή ξιφών σε αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι προέρχονται από τις τάξεις των υπαξιωματικών. Η παραπάνω, διόλου τιμητική για την εικόνα του Στρατεύματος, κατάσταση αναμφίβολα είχε αρνητικό αντίκτυπο στο ηθικό μερίδας των στελεχών, και ορθώς προ δεκαμήνου περίπου δρομολογήθηκε η επίλυση του προβλήματος, τουλάχιστον στον Ελληνικό Στρατό.

Το τελευταίο διάστημα όμως, κύριε Υπουργέ, υπάρχουν αναφορές, ότι... http://staratalogia.blogspot.gr« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com