ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

«Θερμό» επεισόδιο Μαξίμου – Κουβέλη για τον Εβρο

«Θερμό» επεισόδιο Μαξίμου – Κουβέλη για τον Εβρο


Την περασμένη Τρίτη αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή μια μεγάλη παρεξήση ανάμεσα στο Μαξίμου και τον Φώτη Κουβέλη.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη άτυπη κυβερνητική σύσκεψη για το επεισόδιο στον Έβρο.Ομως, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», από τα ονόματα που είχαν κληθεί απουσίαζαν εκείνα του Πάνου Καμμένου ο οποίος είχε μεταβεί στις Βρυξέλλες αλλά και του Φώτη Κουβέλη, γεγονός που προκάλεσε τη δυσφορία του νέου υφυπουργού άμυνας.

Η αντίδραση έφτασε στο Μαξίμου που, προκειμένου να μην πάρει το θέμα έκταση, κάλεσε τον Φώτη Κουβέλη στη σύσκεψη.

Περιέργως, σύμφωνα πάντα με το «Πρώτο Θέμα», μάλιστα ο Φώτης Κουβέλης δεν μπήκε κανονικά από την κεντρική είσοδο αλλά από την πλαϊνή πόρτα, από την οποία και έφυγε προτού ολοκληρωθεί η σύσκεψη!
crashonline.gr

« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com