ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Πρόβλεψη Ιγνατίου: «Θα έρθει στιγμή που ο Ερντογάν θα πει: Για να σας δώσουμε τους δύο…»


Ο Ερντογάν θα εκμεταλλευτεί το θέμα της σύλληψης των δύο Ελλήνων αξιωματικών. Θα χρησιμοποιήσει τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς και θα έρθει η στιγμή που θα δηλώσει ότι “για να σας δώσουμε τους δύο θα μας δώσετε τους οκτώ”. Στο μυαλό του Ερντογάν έχει γίνει ήδη αυτή η σύνδεση” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο δημοσιογράφος του hellasjournal.com, Μιχάλης Ιγνατίου.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου εκτίμησε πως πρέπει «να ξεφύγουμε από το να είναι διμερές το θέμα, γιατί αυτό μπορεί να μολύνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις περισσότερο».Πρόσθεσε ότι “η Ελλάδα έπρεπε να διεθνοποιήσει το θέμα, να απευθυνθεί στο ΝΑΤΟ επίσημα ή στο γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, να μπει ένας μεσολαβητής για να ξεφύγουμε από το να είναι διμερές το θέμα, γιατί αυτό μπορεί να μολύνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις περισσότερο”.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή, ότι “αν περάσουν κι άλλες μέρες θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα και η κυβέρνηση δέχεται ήδη πίεση από την κοινή γνώμη. Όταν έχεις να κάνεις με τον Ερντογάν σ” αυτά τα θέματα βρίσκεσαι πάντα σε αδύναμη θέση γιατί είναι πιο δυνατός και πιο επιθετικός”.

ΠΗΓΗ:news247.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com