ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Επιμένει ο Ερντογάν: Όταν γίνει η επιστράτευση, θα πάω να πολεμήσω


Ετοιμοπόλεμος δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν, στο περιφερειακό συνέδριο του κόμματός του, επαναλαμβάνοντας τα περί πιθανής επιστράτευσης στο πλαίσιο της επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας», της Τουρκίας στην Αφρίν της Συρίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά πως όταν έρθει το φύλλο πορείας, θα είναι ο πρώτος που θα πάει στη μάχη. «Οταν γίνει η επιστράτευση, όταν σας καλέσουν στο καθήκον, τότε θα πάω μαζί σας πρώτος», είπε και ανέφερε ότι η Αφρίν θα παραδοθεί στους ιδιοκτήτες της.Υποστηρίζοντας ότι 850 τετραγωνικά χιλιόμετρα της πόλης βρίσκονται υπό τουρκικό έλεγχο ο σουλτάνος δήλωσε: «Στόχος είναι να φτάσουμε τα 2.000 χλμ. υπό τον έλεγχό μας».

Υπογράμμισε μάλιστα ότι στην περιοχή γίνεται «εκκαθάριση» τρομοκρατών.
hellas-now.com

« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com