ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Κρίσεις Πλοιάρχων ΠΝ


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι:

α. Το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο Κρίσεων του Πολεμικού Ναυτικού (ΑΝΣΚ), με την απόφαση υπ΄ αριθμ. 3/Σ.3 από 02-03-2018 έκρινε «Προακτέους κατ' εκλογή» στο βαθμό του Αρχιπλοιάρχου για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων τους παρακάτω Πλοιάρχους ΠΝ:

(1) Μάχιμοι(α) Στέλιο Κωστάλα
(β) Ιωάννη Πάττα
(γ) Νικόλαο Αγγελόπουλο

(2) Μηχανικός

(α) Παναγιώτη Λέκκα

(3) Οικονομικού

(α) Βασίλειο Μπουλάκο

(4) Υγειονομικού/Ιατρός

(α) Βασίλειο Γκούμα

β. Το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο Κρίσεων του Πολεμικού Ναυτικού (ΑΝΣΚ), με την απόφαση υπ΄ αριθμ. 2/Σ.2 από 02-03-2018 έκρινε τους παρακάτω Πλοιάρχους ΠΝ:

(1) «Μη Διατηρητέο» και Προακτέο στο βαθμό του Αρχιπλοιάρχου, τον Πλοιάρχο Μάχιμο, Εκτός Οργανικών Θέσεων (ΕΟΘ), Λεωνίδα Τσιαντούλα.

(2) «Ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του» τον Πλοίαρχο Μηχανικό, Βασίλειο Χρηστίδη.

(3) «Ευδοκίμως τερματίσασα τη σταδιοδρομία της», την Πλοίαρχο Υγειονομικού/ Νοσηλευτικής, Μοσχάνθη Φωτιάδου.


Αντιπλοίαρχος Σπυρίδων Πολλάτος ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ
« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com