ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Προβλήματα Συνυπηρέτησης Συζύγων Στρατιωτικών


Την 19η Μαρτίου 2018, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.) συναντήθηκε με το Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, κο Γεώργιο Πολύζο, σε μία προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος συνυπηρέτησης των υπηρετούντων Στρατιωτικών στο Νομό Μαγνησίας με τις/τους εκπαιδευτικούς συζύγους τους.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και η αντιπροσωπεία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β. ενημέρωσε  τον κο Γεώργιο Πολύζο για το πρόβλημα που δημιουργείται όταν εκπαιδευτικός σύζυγος Στρατιωτικού ο οποίος κατέχει οργανική θέση εκτός νομού Μαγνησίας, υποβάλλει αίτηση απόσπασης στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αυτή γίνεται δεκτή, αποσπάται στον εν λόγω Νομό αλλά στην συνέχεια αποφασίζεται από την ΠΥΣΠΕ η τοποθέτησή του σε σχολείο των Βορείων Σποράδων (Αλόννησος, Σκόπελος, Σκιάθος), γεγονός που συνιστά την συνυπηρέτηση ανέφικτη.

 Ο κος Γεώργιος Πολύζος για την επίλυση του ανωτέρω προβλήματος πρότεινε στην αντιπροσωπία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β. δύο (2) λύσεις, οι οποίες θα εξεταστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο και θα προωθηθούν στους ανάλογους φορείς.

Κατά την συνάντηση παρόντες από το Δ.Σ. ήταν oι Πρόεδρος Βασίλης Δερβίσης και Αντιπρόεδρος  Δημήτρης Κοντούρης.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Δερβίσης

Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Τσιοπράς

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...