ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Αλλάζουν οι τούρκοι την επικοινωνία των δύο στρατιωτικών με τους δικούς τους - ΒΙΝΤΕΟ


Διευκρινίσεις για το επισκεπτήριο ζήτησαν και έλαβαν οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Κάθε Δευτέρα λοιπόν, το επισκεπτήριο θα γίνεται με τον γνωστό τρόπο, με ένα διαχωριστικό τζάμι ανάμεσά τους.

Μία φορά τον μήνα θα μπορούν να βλέπουν τα παιδιά τους διά ζώσης σε ένα δωμάτιο, θα μπορούν να έχουν τετ α τετ επαφή.

Και μία φορά την εβδομάδα οι δύο στρατιωτικοί θα μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους δικούς τους ανθρώπους.Στο μεταξύ, το βράδυ της Τρίτης τελέστηκε μία ακόμα παράκληση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ορεστιάδα για τους δύο στρατιωτικούς μας.

Δείτε το BINTEO του ANT1:enikos.gr

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com