ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Στους Σπουδαστές της ΣΜΥ ο Αρχηγός ΓΕΣ


Την Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφτηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), στα Τρίκαλα, όπου απευθύνθηκε στα Στελέχη και στους Σπουδαστές.

Κατά την ομιλία του, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση μεταξύ άλλων:Στη φιλοπατρία, ως το πρώτιστο στοιχείο που πρέπει να χαρακτηρίζει το σύγχρονο υπαξιωματικό και τον αυριανό ηγήτορα, στον ανθρωποκεντρικό ρόλο της Ηγεσίας καθώς και στην απόκτηση γνώσεων ως βασικό εφόδιο για την προσωπική εξέλιξη, αλλά και ως βασικό παράγοντα για έναν αποτελεσματικό Στρατό Ξηράς στο μέλλον.

Επιπρόσθετα, τόνισε στους Σπουδαστές και στα Στελέχη της Σχολής, την ανάγκη διοίκησης δια του παραδείγματος και της ύπαρξης και επίτευξης στόχων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να επιτυγχάνεται διαρκώς βελτίωση σε όλους τους τομείς.

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com