ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΧΑΜΟΣ - Μπουνιές, κλωτσιές και κυνηγητό στην Τουρκική Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)


Άναψαν πάλι τα αίματα στην τουρκική Βουλή. Αφορμή νόμος που ανοίγει τον δρόμο στον Ταγίπ Ερντογάν να συνεργαστεί με τα εθνικιστικά κόμματα για την δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας μέσα από αμφιλεγόμενες πρακτικές.

Με το που ανακοίνωσε το αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής Βουλής, οι βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους. Μπουνιές, κλωτσιές και άγριο κυνηγητό μέσα στην Βουλή ανάμεσα στους ακραίους εθνικιστές και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Ο νόμος δίνει την δυνατότητα στο Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο να συγχωνεύει τις περιφέρειες και να μετακινεί της κάλπες σε άλλες περιοχές.

Οι κάλπες δεν θα χρειάζεται να περνούν από οποιονδήποτε έλεγχο και όπως καταγγέλει η αντιπολίτευση με αυτό τον τρόπο θα βασιλεύσει η νοθεία.

Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο νόμο θα μπορούν να εισβάλλουν στα εκλογικά κέντρα οι δυνάμεις ασφαλείας αρκεί να το ζητήσει κάποιος ψηφοφορος. Μάλιστα οι αστυνομικοί θα μπορούν να παρεμβαίνουν στην καταμέτρηση των ψήφων.

Παρατηρητές εκτιμούν ότι όλο αυτό γίνεται προκειμένου να υπάρξει κλίμα εκφοβισμού ιδιαίτερα στα νοτιοδυτικά που είναι έντονο το κουρδικό στοιχείο.
crashonline.gr

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com