ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Το μήνυμα που έστειλε ο Π. Καμμένος στους απέναντι με αφορμή τις κρίσεις στις ΕΔ


Κατά την συνομιλία με δημοσιογράφους με την ολοκλήρωση της σημερινής τελετής παράδοσης – παραλαβής από τον Δημήτρη Βίτσα στον Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι στις σημερινές αποφάσεις του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων προβλέπεται η διατήρηση όλων των Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων και Αντιπτεράρχων.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος η παραμονή όλων των Αντι, αποφασίστηκε «για να περαστεί στους απέναντι, δηλαδή στην Τουρκία το μήνυμα της συνέχειας και της αποφαστιστικότητας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων».Επιπλέον όπως τόνισε αποτελεί και έναν τρόπο προκειμένου να δοθεί σε ένα αξιωματικό που βρέθηκε σε αυτή την θέση μόλις για ένα έτος, να μπορέσει να αναπτύξει όλες τις ικανότητές του.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η ατάκα που χρησιμοποιούσε από την πρώτη στιγμή υψηλόβαθμη πηγή του Ελληνικού Πενταγώνου που έκανε λόγο για «light κρίσεις». Τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι στο Πολεμικό Ναυτικό ελήφθη η απόφαση για την αποστρατεία δυο υποναυάρχων.
pentapostagma.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com