ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Μήνυμα Ισχύος Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στην Τουρκία Από Τους Δελφούς


"Ισχυρός άξονας συνεργασίας με άλλες χώρες για τη Μεσόγειο και το Αιγαίο"

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο με σύνεση και ψυχραιμία είπε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση προάσπισης της εδαφική ακεραιότητας, παρέχοντας μια αξιόπιστη αποτρεπτική ικανότητα, ιδιαίτερα δε καθώς η Ελλάδα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, στον χώρο του Αιγαίου, αντιδρώντας με σύνεση και ψυχραιμία» τόνισε ο κ.Αποστολάκης, υπογραμμίζοντας πως οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν δημιουργήσει κι έναν ισχυρό άξονα συνεργασίας για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.Όπως είπε ο κ.Αποστολάκης, η ανατολική Μεσόγειος παραμένει η πλέον ευαίσθητη περιοχή του πλανήτη, με τις χρόνιες κρίσεις στη Συρία και στη Λιβύη, με εμφύλιες διαμάχες, με προσφυγικές και παράνομες μεταναστευτικές ροές.

«Η Ελλάδα αποτελεί θεμέλιο ειρήνης και πόλο σταθερότητας και προωθεί τη συνεργασία μεταξύ των χωρών της περιοχής στη βάση του διεθνούς δικαίου» υπογράμμισε ο κ.Αποστολάκης.
crashonline.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com