ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Φουντώνουν τα σενάρια ηρωικής εξόδου Καμμένου από την κυβέρνηση


Σαφείς αποστάσεις από την γραμμή που έχει υιοθετήσει το Μέγαρο Μαξίμου στο ζήτημα της σύλληψης των στρατιωτών κρατάει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος αναμοχλεύοντας έτσι τα σενάρια που τον θέλουν σε εύλογο χρονικό διάστημα, δηλαδή πριν από τις εκλογές να «πηδά» από το κυβερνητικό τραίνο.Η στάση των τελευταίων ωρών δείχνει ότι ο Πάνος Καμμένος έχει αποφασίσει να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα κρατώντας αποστάσεις από την ήπια αντιμετώπιση που έχει υιοθετήσει το Μαξίμου στο θέμα των δυο συλληφθέντων.

Δύο φορές μέσα σε μόλις μια μέρα ο υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε στο θέμα της σύλληψης των δυο στρατιωτών κάνοντας λόγο για «ομήρους», ενώ μιλώντας στην εφημερίδα «Liberation» εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί να προκληθεί θανατηφόρο ατύχημα με την Άγκυρα. 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr 

« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com