ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με έκπληξη και οργή οι Τούρκοι διαπίστωναν κατά την διάρκεια των μαχών στην περιοχή του Raco και στην τοποθεσία Keltepe, ότι ανάμεσα στους σκοτωμένους Κούρδους βρίσκονταν και κάποιοι που δεν έμοιαζαν με… Κούρδους και όπως εξακριβώθηκε εκ των υστέρων, ήταν ξένοι μαχητές.
Όπως αποκαλύπτουν τα τουρκικά ΜΜΕ, στο πλευρό των Κούρδων βρίσκονται τουλάχιστο 500 έμπειροι ξένοι πολεμιστές που αποτελούν την λεγεώνα των ξένων, οι οποίοι μάλιστα διακρίνονται για την αποφασιστικότητα τους να πολεμούν τους Τούρκους εισβολείς.

Ανάμεσα τους βρίσκονται μαχητές από τις χώρες Αμερική, Γαλλία, Κίνα, Ιαπωνία, Αλγερία, Καναδάς, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Σλοβενία, Αυστραλία και Ισπανία.

Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει την Άγκυρα, καθώς αντιλαμβάνεται ότι ο πόλεμος αυτός έχει πάρει άτυπες διεθνείς διαστάσεις. Και το κυριότερο ότι δεν φαίνεται κανένα σημάδι στον ορίζοντα ότι μπορεί κάποτε να τελειώσει, ενώ συνεχίζουν να μεταφέρουν τα φέρετρα με τους δικούς τους νεκρούς στην Τουρκία.

Με λίγα λόγια, μπλέξιμο χωρίς τελειωμό.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com