ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ορκίσθηκαν οι νεοσύλλεκτοι Στρατιώτες και Σμηνίτες μας


ΓΕΣ

Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκαν στα 22 Σημεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) του Στρατού Ξηράς, οι τελετές ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών της 2018 Β΄ ΕΣΣΟ.

Οι τελετές έγιναν παρουσία αντιπροσωπειών του Στρατού Ξηράς, θρησκευτικών και πολιτειακών αρχών της κατά τόπου περιοχής, καθώς επίσης και συγγενών και φίλων των Οπλιτών.


Στους Οπλίτες, χορηγήθηκε άδεια απουσίας και Φύλλο Πορείας, προκειμένου να παρουσιαστούν στις Μονάδες που τοποθετούνται, στις 16 Απριλίου 2018. Στους ίδιους και τις οικογένειές τους ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

ΓΕΑ

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των κληρωτών της Β΄ ΕΣΣΟ 2018, στις εγκαταστάσεις της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Λαμπράκης Δημητρίου, αντιπροσωπείες των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές, καθώς και συγγενείς και φίλοι των Νεοσυλλέκτων.« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...