ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Σε πολύ καλή κατάσταση οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί


Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη 

Τους επισκέφθηκε η Ελληνίδα πρόξενος - Τη Δευτέρα παρουσιάζονται στο δικαστήριο

Πολύ καλή είναι η κατάσταση της υγείας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι συνελήφθησαν από τους Τούρκους το μεσημέρι της 1ης Μαρτίου στο δάσος των Καστανεών στον Έβρο και βρίσκονται σήμερα σε φυλακή της Αδριανουπόλεως εν αναμονή της παρουσιάσεώς τους ενώπιον του τουρκικού Δικαστηρίου μεθαύριο Δευτέρα, συμφώνως με υψηλόβαθμη στρατιωτική πηγή με την οποία συνομιλήσαμε πριν από λίγη ώρα σε διάδρομο του ΥΠΕΘΑ.

Τους δύο στρατιωτικούς έχει επισκεφθεί η Ελληνίδα Πρόξενος στην Αδριανούπολη, επομένως τους έχει δει ότι είναι καλά, και συμφώνως με την ίδια υψηλόβαθμη πηγή, η ελληνική πλευρά έχει εφοδιάσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς με πολιτικά ρούχα πρόχειρα για τη φυλακή αλλά και κοστούμι με πουκάμισο, «για να εμφανιστούν ενώπιον του Δικαστηρίου όπως αρμόζει σε στελέχη του Ελληνικού Στρατού», όπως μας δήλωσε η ίδια υψηλόβαθμη πηγή!Επίσης στα δύο στελέχη έχει δοθεί και ένα χρηματικό ποσό για να το έχουν μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτήν την περιοχή του Έβρου έφτασε και ο πατέρας του νεαρού ανθυπολοχαγού του Μηχανικού, απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ από την Καστοριά όπου κατοικεί, και έγινε δεκτός τόσο από τον διοικητή της XVI (16ης) Μηχανοκινήτου Μεραρχίας Πεζικού, όσο και με τον «τοπικό» διοικητή της 3ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού-«Ρίμινι», με τους οποίους και συνέφαγε.

Κάτι άσχετο αλλά και σχετικό με την προαναφερθείσα υπόθεση είναι και το ότι όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των σημερινών κρίσεων στο Στρατό Ξηράς, αμφότεροι οι διοικητές – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ από κάθε άποψη και έχοντας να παρουσιάσουν εντυπωσιακό έργο καθ’ όλο τον χρόνο της εκεί διοικήσεώς τους των προαναφερθέντων σχηματισμών-  καλά, και συμφώνως με την ίδια υψηλόβαθμη πηγή, η ελληνική πλευρά έχει εφοδιάσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς με πολιτικά ρούχα πρόχειρα για τη φυλακή αλλά και κοστούμι με πουκάμισο, «για να εμφανιστούν ενώπιον του Δικαστηρίου όπως αρμόζει σε στελέχη του Ελληνικού Στρατού», όπως μας δήλωσε η ίδια υψηλόβαθμη πηγή.

Επίσης στα δύο στελέχη έχει δοθεί και ένα χρηματικό ποσό για να το έχουν μαζί τους. 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com