ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (βίντεο)


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η περιοχή του Raco στο βορειοδυτικό άκρο του θύλακα του Αφρίν, θα μείνει στην ιστορία από την ηρωική αντίσταση επί ένα μήνα σχεδόν των Κούρδων που χτυπούν αλύπητα τους Τούρκους εισβολείς.
Στο παρακάτω χαρακτηριστικό βίντεο σκηνές από Κούρδους μαχητές πως χτυπούν τουρκικά τεθωρακισμένα στην περιοχή Raco. στο χωριό Elbizke.

Και ο αγώνας του ηρωικού κουρδικού λαού συνεχίζεται μέχρι της τελικής νίκης, όπως διατείνονται οι Κούρδοι μαχητές.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com