ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ορκο Εκδίκησης Δίνουν Οι Κούρδοι: «Νεκρός Θα Φύγει Και Ο Τελευταίος Τούρκος Στο Αφρίν»


Ορκο εκδίκησης δίνουν οι Κούρδοι μαχητές στο Αφρίν δηλώνοντας πώς δεν πρόκειται να αποχωρήσει κανείς από το πεδίο της μάχης αν δεν φύγει και ο τελευταίος Τούρκος νεκρός.

Εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας, ο Γαρίμπ Χουσό, μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik υπογράμμισε πως ο Ερντογάν «θέλει να δημιουργήσει μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία και επιχειρεί σε συντονισμό με τρομοκρατικές οργανώσεις»:

«Παρά την ισχύ και τον στρατιωτικό εξοπλισμό που διαθέτει η Τουρκία, ήδη έχουν περάσει 40 ημέρες με τους Κούρδους και το YPG να μην τα βάζουν κάτω, να συνεχίζουν να μάχονται και να μην επιτρέπουν στις τουρκικές δυνάμεις να προωθηθούν στο κέντρο (σ.σ. στην πόλη του Αφρίν). Το Αφρίν προβάλλει μεγάλη αντίσταση. Η Γιουγκοσλαβία κατάφερε να αντισταθεί μόνο μερικές ημέρες απέναντι στο ΝΑΤΟ. Ο ίδιος στρατιωτικός εξοπλισμός χρησιμοποιείται τώρα ενάντια στους Κούρδους στο Αφρίν», δήλωσε ο Χουσό.«Για την Τουρκία το Αφρίν δεν είναι παρά ένα μικρό χωριό. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την επιχείρισή της μέχρι τώρα… Το πνεύμα της αντίστασης είναι παρόμοιο με εκείνο στην Κόμπανι», πρόσθεσε.

Ο ίδιος τόνισε ακόμα ότι «η Τουρκία επιχειρεί σε συντονισμό με τρομοκρατικές οργανώσεις, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Ένωσαν τις δυνάμεις τους και επιτίθενται καταλαμβάνοντας συριακά εδάφη. Τώρα ο καθένας μπορεί να δει τουρκικές σημαίες να κυματίζουν ολόγυρα στο Αφρίν. Αυτό λέγεται κατοχή».

«Η Τουρκία συνεχώς στέλνει νέες ενισχύσεις και ειδικές δυνάμεις στο Αφρίν και συλλέγουν ανθρώπους από διάφορες περιοχές. Θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία».

Ο Χουσό κατέληξε λέγοντας ότι ο λαός του Αφρίν δεν έχει πουθενά να διαφύγει και οι μόνες του επιλογές είναι κρυφτεί και να πολεμήσει μέχρι το τέλος.
crashonline.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com