ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τούρκοι στρατιωτικοί, δουλέμποροι στο Αιγαίο! Τους πιάναμε και τους αφήναμε να φύγουν


Δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις στο παρελθόν που οι ελληνικές αρχές είχαν συλλάβει Τούρκους στρατιωτικούς που ήταν διακινητές παράνομων μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο! Στο Militaire.gr έχουν φθάσει μηνύματα από αναγνώστες στρατιωτικούς που είχαν εμπλακεί σε τέτοιες υποθέσεις. Πιο χαρακτηριστική η περίπτωση ενός ΕΠΥ Ειδικών Δυνάμεων, ο οποίος γράφει:

“Πριν αρκετά χρόνια το 1998 ,υπηρετώντας στις Ειδικές Δυνάμεις ως ΕΠΥ, μετείχα σε αποστολή στο Φαρμακονήσι, μια από τις πολλές φορές που βρέθηκα εκεί.Ξημερώματα συλλαβαμε λαθρομετανάστες που έφτασαν από την Τουρκία και παράλληλα συλλάβαμε και τους Τούρκους λαθρέμπορους.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων τους διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των διακινητών ήταν ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ του τουρκικού ναυτικού. Ζητήθηκε από τις αρχές να κρατηθεί ως κατάσκοπος λόγω της ιδιότητας του. Τελικά μάθαμε στο νησί ότι η ελληνική πλευρά για να αποφύγει όποια κατάσταση, παρέδωσε τους 2 λαθρεμπορους στα διεθνή ύδατα σε τουρκική τορπιλακατο. Χωρίς να μαθευτεί ποτέ και πουθενά!!! Τωρα Τι κάνουμε;”

Τι να απαντήσεις στο ερώτημα; Ελπίζουμε ότι οι ελληνικές αρχές θα έχουν κρατήσει κάποια βάση δεδομένων όλων αυτών των περιπτώσεων. Γιατί δεν ήταν ούτε μία, ούτε δύο. Ίσως θα ήταν σκόπιμο, τα στοιχεία αυτά να δοθούν με κάποιο τρόπο στη δημοσιότητα.

ΠΗΓΗ: MILITAIRE

« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com