ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Σύσκεψη για την Ασφάλεια των Πτήσεων στο ΓΕΑ


Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε, στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), σύσκεψη Διευθυντών Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους (ΑΠΕ), με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Διευθύνσεων Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης και Μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της ΑΠΕ, με ιδιαίτερη έμφαση στις ενέργειες που αφορούν στην πρόληψη και στην εκπαίδευση του προσωπικού σε σχολεία ασφάλειας πτήσεων, ενώ δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες από τον Διευθυντή του Κέντρου Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους.
« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com