ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΜΕ…«ΝΟΗΜΑ» ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το σατανικό «παιχνίδι» της σύλληψης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από στημένη τουρκική ενέδρα συνεχίζεται, καθώς συνεχίζονται και οι ανακρίσεις από ειδικούς ανακριτές εν όψει της σημερινής εκδίκασης της υπόθεσης από την τουρκική δικαιοσύνη, (εδώ γελά ο κάθε πικραμένος).

Yolumuzu kaybettik demişlerdi ama…Yunan askerleri… = Δήλωσαν οι Έλληνες στρατιωτικοί ότι έχασαν τον δρόμο τους αλλά…

Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak, στην ανάκριση που διεξάγεται και στις καταθέσεις των δυο Ελλήνων στρατιωτικών παρουσιαστήκαν πολλές αντιφάσεις, στοιχείο που επιβεβαιώνει την κατηγορία ότι πράγματι διενεργούσαν κατασκοπεία σε τουρκικό έδαφος και μάλιστα σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.Το νέο αυτό δεδομένο όπως προβάλλεται από τουρκικής πλευράς, επιβιώνει την άποψη μας ότι το θέμα οι Τούρκοι και παρά τις συνεχιζόμενες καθησυχαστικές δηλώσεις από ελληνικής πλευράς θα το τραβήξουν πολύ, με όλες τις συνέπειες και με πρώτη και καλύτερη τoν πλήρη εξευτελισμό δυο Ελλήνων βαθμοφόρων των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Τώρα μέχρι που θα το τραβήξουν, αυτό θα φάνει ίσως αύριο στο δικαστήριο αν και υπάρχουν και γι αυτό αμφιβολίες, καθώς οι Τούρκοι είναι… μάστορες στις καθυστερήσεις όταν τους συμφέρει το αποτέλεσμα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com