ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Στη Δικαιοσύνη κατά της αποστρατείας του ο ταξίαρχος της υπόθεσης Σαουδικής Αραβίας


Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η αποστρατεία του ταξίαρχου Μ.Παπαδάκη, ο οποίος έφερε στο φως την σκανδαλώδη υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας.

Η αντιπολίτευση κατήγγειλε εκδικητική απομάκρυνση ενός ανώτατου αξιωματικού που υπερασπίστηκε το δημόσιο συμφέρον και καταλογίζει στην κυβέρνηση απόπειρα ελέγχου των Ενόπλων Δυνάμεων.Σύμφωνα με «Τα Νέα», ο ίδιος ο ταξίαρχος δεν εμφανίζεται πρόθυμος να παραδώσει αμαχητί τα όπλα και -σύμφωνα με πληροφορίες- ήδη εξετάζει τις νομικές διαδικασίες για να προσβάλει την απόφαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ετοιμάζει προσφυγή κατά της απομάκρυνσής του από το Στράτευμα, καθώς θεωρεί -όπως λέει το περιβάλλον του- ότι η αποστρατεία του ήταν στοχευμένη.

in.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com