ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Σοκ - Πα(τέρας)κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τον 3χρονο γιο του


Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας μητέρας ότι ο σύζυγος της κακοποιεί σεξουαλικά τον τρίχρονο γιο τους. Η καταγγελία έγινε στις αστυνομικές αρχές στην Αλεξανδρούπολη ενώ την υπόθεση διερευνούν εξονυχιστικά οι αρμόδιοι. Ο πατέρας είναι περίπου 40 ετών.Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας alexpoli.gr. η κακοποίηση σύμφωνα με την καταγγελία γινόταν εδώ και αρκετό καιρό. Την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος της Αλεξανδρούπολης που δεν δέχτηκε να κάνει κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή, καθώς η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι πληροφορίες ακόμα αναφέρουν ότι το παιδί παρακολουθείται από ειδικούς ενώ υποβάλλεται και στις απαραίτητες εξετάσεις.

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com