ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τα 12 κρίσιμα λεπτά της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών


Του Πάρι Καρβουνόπουλου

Η επιχείρηση σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Εβρο ήταν σχεδιασμένη και όλα δείχνουν πως εκτελέστηκε από τμήμα Ειδικών Δυνάμεων υπό την εποπτεία της ΜΙΤ! 

Η Realnews παρουσιάζει τους αριθμούς που στηρίζουν αυτή την άποψη, γιατί, όπως λένε, η ψυχρή λογική των αριθμών δείχνει πάντα την αλήθεια…Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για το πώς και πού ακριβώς έγινε η σύλληψη των δύο στρατιωτικών.

Διαβάστε αναλυτικά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews.

667629 by enoplos.com on Scribd
 ΠΗΓΗ: real.gr

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com