ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

H Διεθνή Ταξιαρχία Αποδεκατίζει Τούρκους Στο Αφρίν!


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Τούρκους στις μάχες στον κουρδικό θύλακα του Αφρίν, όπου κυριολεκτικά οι τουρκικές δυνάμεις έχουν καθηλωθεί και αδυνατούν να προελάσουν προς το κέντρο του θύλακα και να καταλάβουν την πόλη Αφρίν.Απέναντι τους όπως διαπίστωσαν, μάχονται μαχητές της διεθνούς ταξιαρχίας και όπως δείχνουν και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, καταγράφονται Γάλλοι, Ολλανδοί, Ισπανοί, ακόμα και Βαλκάνιοι χριστιανοί, δηλαδή Σέρβοι, Έλληνες, ακόμα και Βούλγαροι, να βρίσκονται στις γραμμές της διεθνούς ταξιαρχίας προκαλώντας πολλά θύματα στους Τούρκους.

Η διαπίστωση αυτή έχει εξοργίσει την Άγκυρα, γιατί βλέπει να παίρνει επικίνδυνες διεθνείς διαστάσεις η πολεμική της επιχείρηση στο Αφρίν και ήδη όπως μεταδίδεται από την Άγκυρα, ο Ερντογάν που συνεχίζει να απειλεί τους πάντες και τα πάντα, είναι στα… κάγκελα από τον «λάκκο» στον οποίο έχουν πέσει οι τουρκικές δυνάμεις που διαφήμιζαν ότι θα κάνουν περίπατο στην περιοχή.

Πηγή:nikosxeiladakis« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com