ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ανανέωση Συνεργασίας μεταξύ ΠΝ και εταιρείας FARAD S.A.


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας FARAD S.A. κ. Κωνσταντίνο Φανουριάδη, με την ευκαιρία ανανέωσης της ισχύος του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και της εταιρείας FARAD S.A. για το έτος 2018.

Η ανανέωση του ανωτέρω μνημονίου συνεργασίας υπογράφηκε από το Διευθυντή Δ΄ Κλάδου ΓΕΝ Αρχιπλοίαρχο (Μ) Δημήτριο Σούφρα ΠΝ και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας FARAD S.A. κ. Δημήτριο Φανουριάδη, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Πειραιά, ως απόρροια της επιτυχημένης συνεργασίας των συμβαλλομένων.Το μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε στο ΓΕΝ, τον Ιούνιο 2017 και αφορά στη δωρεάν παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών επιθεώρησης εκ μέρους της εταιρείας, οι οποίες  αφορούν όλους τους αυλωτούς εναλλάκτες θερμότητας (coolers) που χρησιμοποιεί το Πολεμικό Ναυτικό σε πλοία και εγκαταστάσεις του.

Αντιπλοίαρχος Σπυρίδων Πολλάτος ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ
« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com