ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Βράβευση Στρατιώτη από τον Αρχηγό ΓΕΣ


Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, βραβεύθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Στρατιώτης Ναθαναήλ Βασίλειος, της Στρατιωτικής Μουσικής της ΑΣΔΥΣ.

Ο Στρατιώτης Ναθαναήλ σπούδασε πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 2013 με άριστα και έλαβε Δίπλωμα Πιάνου. Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς μουσικής και έχει λάβει υποτροφίες από το Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer. Συμμετείχε σε Διεθνή Μουσικά Φεστιβάλ, καθώς και σε πλήθος άλλων μουσικών εκδηλώσεων.
Ο Στρατιώτης Ναθαναήλ, κατά τη διάρκεια της θητείας του μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει με υπευθυνότητα σε 91 διατεταγμένες υπηρεσίες και δραστηριότητες της Στρατιωτικής Μουσικής, ως χειριστής μουσικού οργάνου (πιάνο). Ανέδειξε με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον του για την Υπηρεσία, την άριστη επαγγελματική του κατάρτιση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει.

Tο Γενικό Επιτελείο Στρατού θεωρεί ως εξαιρετικά σημαντικό, να αναδεικνύει πράξεις και ενέργειες του προσωπικού του, σε όλους τους τομείς, το οποίο εργάζεται καθημερινά με ζήλο, με αυταπάρνηση και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο το Στρατό Ξηράς και τις Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα.


Παρόντες στην εκδήλωση της βράβευσης του Στρατιώτη Ναθαναήλ ήταν και οι γονείς του, Σπυρίδωνας και Ασπασία - Γαλάτεια.« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com