ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

«Επέλαση» στρατιωτικών στην Καστοριά για το συνέδριο της Ομοσπονδίας τους – Βίντεο


Περίπου 100 στρατιωτικοί βρίσκονται από σήμερα στην Καστοριά ενόψει του διήμερου Καταστατικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας αύριο Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.
Συνέντευξη: Μάρκος Πετρόπουλος

Με την ευκαιρία, λοιπόν, του σημαντικού αυτού Συνεδρίου η ΣΕΝΤΡΑ συνομίλησε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Ανέστη Τσουκαράκη, και τον αντιπρόεδρο, Γεώργιο Ρεντζούλα, για τις δράσεις τις Ομοσπονδία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί αλλά και τον Ελληνικό Στρατό στα χρόνια των μνημονίων…Να σημειωθεί πως για τη συνέντευξη φιλοξενηθήκαμε στο χώρο του νομικού συμβούλου της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς, Παναγιώτη Βακόπουλου.

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com