ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ποιοι Αξίζουν τον Σεβασμό μας Σύμφωνα με τον Αρχηγό ΓΕΣ!


Με ανάρτηση του στο Instagram ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής  μας δείχνει τον Σεβασμό του προς της Αεροπορία Στρατού Χειριστές και Τεχνικούς.Δείτε τι ακριβώς έγραψε:

"Αεροπορία Στρατού και Τεχνικό Σώμα πιστοποιούν έναν από τους σημαντικότερους πολλαπλασιαστές ισχύος μας. Τις Μονάδες των ελικοπτέρων μας. Υψηλή ετοιμότητα και προσφορά στην κοινωνία. Οι πιλότοι και το τεχνικό προσωπικό μας αριστεύουν και αξίζουν τον σεβασμό όλων."
« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com