ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΣΑΣΜΥ: Συγχαρητήρια Επιστολή Στο Ιδρυτικό Μέλος Του Συνδέσμου Υπλγο( Ε.Μ) Στέφανο ΚουκουράβαΤο προσωρινό Δ.Σ του Συνδέσμου Αποφοίτων Αξ/κων Σ.Μ.Υ συγχαίρει το ιδρυτικό μέλος του  Υπλγο (ΕΜ) Στέφανο Κουκουράβα, που υπηρετεί στη Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων ο οποίος στο πλαίσιο των ενημερωτικών διαλέξεων που έχει καθιερώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, , παρουσίασε στο ΓΕΣ τη μεταπτυχιακή διατριβή του με θέμα «Επιδράσεις Φόρτου στη Στατική Ισορροπία Σώματος Μαχητή κατά την Εκτέλεση Βολής, με ή χωρίς Κόπωση».Θα θέλαμε να του ευχηθούμε  κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, καθώς αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση όλων των συναδέλφων.

Ως συνάδελφοι και απόφοιτοι της Σ.Μ.Υ  αισθανόμαστε υπερήφανοι και συγκινημένοι, καθώς η επιτυχία αυτή εκτός από προσωπική καταξίωση αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση του  αξιόλογου επιστημονικού δυναμικού πολλών Αξιωματικών και Μ. Υπαξιωματικών της Σχολής μας.

Για το προσωρινό  Δ.Σ        Ο Πρόεδρος                                                Ο Γ.Γραμματέας

Υπλγος ε.α Ευάγγελος Στέφος                    Τχης ε.α Γεώργιος Μέρμηγκας« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com