ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τι απάντησε το ΥΕΘΑ σχετικά με την αποζημίωση των Φύλλων Πορείας στα Στελέχη των ΕΔΕρώτηση 3125/01-02-18 της Βουλής των Ελλήνων

Μείωση στα εκτός έδρας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έχει επιβληθεί από 01/01/2018.

Όμως ενώ όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι αμείβονται για τα εκτός έδρας με 40 ευρώ, οι ένστολοι αμείβονται με 29, 35 ευρώ. Το ΠΔ που επικύρωσε τον νόμο 4336/2015, τέθηκε σε εφαρμογή για τις δαπάνες μετακινούμενων δημοσίων υπαλλήλων.

Εδώ όμως εντοπίζεται κατάφωρη αδικία για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Υπάρχει πρόθεση αύξησης του ποσού για τα εκτός έδρας των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων;

Ο ερωτών Βουλευτής
Νικόλαος Κούζηλος

Δείτε την Απάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 3125/01-02-18) με θέμα: «Σχετικά με τα εκτός έδρας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας»


1484 by enoplos.com on Scribd« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com