ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Η ΣΣΕ σε συνεργασία με Στρατιωτικές Ακαδημίες άλλων Χωρών


Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο πλαίσιο της διεθνούς δραστηριότητάς της, συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα συνεργασίας με Στρατιωτικές Ακαδημίες του εξωτερικού, με κύριο σκοπό την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Σχολή υποδέχθηκε στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018, Σπουδαστές από τις Στρατιωτικές Ακαδημίες της Ολλανδίας, της Ιταλίας, της Ρουμανίας και της Πολωνίας, οι οποίοι, στο τρέχον εξάμηνο, θα ενταχθούν μαζί με Ευέλπιδες της ΙΙΙης Τάξης σε ξεχωριστή αίθουσα διδασκαλίας, όπου θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση στην αγγλική, σε σύγχρονα αντικείμενα, όπως Ασφάλεια Κυβερνοχώρου (Cyber Security), Ηγεσία (Leadership) και Δίκαιο Ενόπλων Συγκρούσεων (Law of Armed Conflict).Το Διεθνές Εξάμηνο (Military Erasmus), αποτελεί το σπουδαιότερο πρόγραμμα συνεργασίας που υλοποιείται από τις ευρωπαϊκές Στρατιωτικές Ακαδημίες, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κολέγιο Ασφάλειας και Άμυνας, όπου μαθητές των Στρατιωτικών Ακαδημιών παρακολουθούν ένα εξάμηνο σπουδών σε αντίστοιχες Ακαδημίες άλλων κρατών.


« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com