ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ: Ο Σουλτάνος Χλευάζει Το Τρομαγμένο Κοριτσάκι Τάζοντας Του Την Σημαία Αν Πεθάνει Για Την Τουρκία (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει την προπαγάνδα για την στρατιωτική επιχείρηση στο Αφρίν της Συρίας με τον πιο ελεεινό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του, ο πρόεδρος της Τουρκίας κάλεσε στη σκηνή ένα μικρό κοριτσάκι, ντυμένο με στρατιωτική στολή.

Εκείνο, ανέβηκε κλαίγοντας, με τον Ερντογάν να του λέει: «Αυτοί που φορούν μπορντό μπερέ δεν κλαίνε!».
Και συνέχισε: «Έχει τη σημαία στην τσέπη της. Πρώτα ο θεός, θα καλυφθεί με τη σημαία όταν γίνει μάρτυρας. Είναι έτοιμη για όλα, δεν είναι;».


Την ώρα που ο «σουλτάνος» την καμαρώνει, το θλιμμένο βλέμμα του μικρού κοριτσιού… λέει τα πάντα.


crashonline.gr/« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com