ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ


1. Στις 12 Φεβ. 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.30, στα γραφεία του ΠΣΑΠ, στο Άλσος Στρατού στο Γουδί, συνεκλήθη Συνέλευση του συνδέσμου και κοπή της βασιλόπιττας, για το νέο έτος.

2. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης :

α. Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος απολογισμός, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται  η πραγματοποίηση ημερίδας στη Σχολή Πεζικού, με θέμα "Περιφερειακή Ασφάλεια και Εθνική Άμυνα". β. Πραγματοποιήθηκε οικονομικός απολογισμός και εγκρίθηκε απαλλαγή.

γ. Αποφασίσθηκε η προσωρινή ανάληψη των καθηκόντων :

(1) Προέδρου του συνδέσμου από τον Αντγο ε.α. Πόκα Χαράλαμπο, λόγω παραιτήσεως του μέχρι πρότινος προέδρου Υποστρατήγου ε.α. Χρήστου Μπολώση. 

(2) Γενικού Γραμματέα από τον  Αντγο ε.α. Λάμπρο Τζούμη με κύρια αποστολή τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου εντός του 2018. 

3. Παρακαλούνται τα μέλη και όλοι οι αξιωματικοί οι προερχόμενοι από το Πεζικό, να πλαισιώσουν τις τάξεις του Συνδέσμου προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην προσπάθεια για την ανάδειξη του Πεζικού στη θέση που του αρμόζει : «Βασιλιά των Όπλων του Στρατού Ξηράς».


« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com