ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΠΕΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα ότι παρά τις δηλώσεις του Ερντογάν ότι Σύριοι μαχητές που εισήρθαν στον κουρδικό θύλακα του Αφρίν αποχώρησαν μετά από τουρκικούς βομβαρδισμούς, ένοπλα τμήματα έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή του Cinderes και εκεί έχουν παραταχτεί αντιμέτωποι με τις τουρκικές δυνάμεις.
Η εξέλιξη αυτή έχει ήδη δημιουργήσει προβλήματα στον τουρκικό στρατό, καθώς επιδιώκει να ελέγξει την περιοχή εκείνη για να προωθηθεί από τα νότια προς την κεντρική πόλη του Αφρίν.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com