ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Αλβανικό δημοσίευμα: Αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα, τότε η Ελλάδα θα εισβάλει στην Αλβανία…


Σενάρια επί σεναρίων κάνουν οι ‘ειδήμονες’ των μέσων ενημέρωσης στην Αλβανία, ιδιαίτερα μετά την παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Ελευθέρια των Ιωαννίνων και την επιβίβασή του σε ένα άρμα μάχης.

Ο γνωστός Αλβανός δημοσιογράφος της τηλεόρασης Ora News, από την παρουσία του προέδρου Προκόπη Παυλόπουλου στα Γιάννενα κατάλαβε ότι εξέφρασε απειλές κατά της Αλβανίας.Σύμφωνα με το SManalysis του βορειοηπειρώτη Σταύρου Μάρκου, ο δημοσιογράφος Καστριότ Μουφταράι, στην εκπομπή του στην τηλεόραση παρουσίασε μια φωτογραφία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας επάνω σε ένα άρμα μάχης και σημειώνει ότι «ο γνωστός δημοσιογράφος- συνωμοσιολόγος, Μουφταράι πιστεύει ότι εάν η Τουρκία επιτεθεί σε ελληνικά νησιά, τότε η Ελλάδα θα εισβάλει στην Αλβανία.

Ο Αλβανός δημοσιογράφος σύμφωνα με δημοσίευμα της Ora News TV θα τονίσει ότι «η Αλβανία δεν αποτελεί στρατιωτική απειλή για την Ελλάδα. Η σύγκριση δυνάμεων είναι σαφώς υπέρ της Ελλάδας, η Αλβανία ουσιαστικά είναι χωρίς στρατό, χωρίς εντυπωσιακή στρατιωτική δύναμη, ούτε Άμυνα. Η Ελλάδα είναι μια καλά οπλισμένη χώρα με μεγάλη στρατιωτική δύναμη και στρατιωτική άμυνα, με σύγχρονα όπλα παντός είδους».

Ωστόσο, σημειώνει ο Μουφταράι υπήρξαν απειλές κατά της Αλβανίας από τον πρόεδρο της Ελλάδας κατά την παρουσία του στα Ιωάννινα.

«Εάν η απειλή του Προέδρου απευθύνονταν στην Τουρκία, θα έπρεπε να γίνει σε κάποια από τα νησιά κοντά στο τουρκικό έδαφος, η σε πόλη που συνορεύει με την Τουρκία στο βορρά, στη Θράκη. Αν απευθυνόταν στα Σκόπια, κάτι που είναι απίθανο, θα έπρεπε να κάνει τις δηλώσεις αυτές σε μια πόλη που συνορεύει με το κράτος των Σκοπίων. Αλλά, έγιναν πολύ μακριά από τα σύνορα με τα Σκόπια και την Τουρκία, σε μια πόλη κοντά στην Αλβανία. Με αυτό η Ελλάδα λέει: Εάν η Τουρκία πάρει τα νησιά, θα εισβάλω στην Αλβανία»…, σύμφωνα με τον Αλβανό δημοσιογράφο που αρέσκεται σε συνωμοσίες.

ΠΗΓΗ: echedoros-a.gr« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com