ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

468x60

header-ad

Μείναμε Άφωνοι δείτε πόσα χρήματα έχουν επενδύσει οι Έλληνες στην Τουρκία


Μείναμε άφωνοι από το δελτίο τύπου που μας έστειλε το Ελληνοτουρκικο Εμπορικό Επιμελητήριο το ποσό που έχουν επενδύσει οι Έλληνες επιχειρηματίες στην Τουρκία ανέρχεται στα 6,4 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ οι Τούρκοι αντίστοιχα έχουν επενδύσει στη Χώρα μας μόλις 350 εκατομμύρια ευρώ.Δείτε το δελτίο τύπου

Αθήνα, 1 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Επίσημη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα  Τετάρτη 11:00 στα γραφεία του έλληνo-τουρκικού εμπορικού επιμελητηρίου στην Κηφισιά με τον οικονομικό σύμβουλου της Αμερικάνικης πρεσβείας στην Ελλάδα κ. Bryan Hoyt  και τον πρόεδρο του ΕΤΕΕ κ.  Παναγιώτη Κουτσίκο.

  Ο κ.  Bryan  έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και συζήτησε για την πορεία των ελληνοτουρκικών επιχειρηματικών σχέσεων καθώς και για τις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και στις δυο χώρες το Δεκέμβριο του 2017.

  Ο  κ. Κουτσίκος αναφέρθηκε στις ελληνικές επενδύσεις στην Τουρκία που έχουν φτάσει τα 6.4 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ οι τουρκικές επενδύσεις στην Ελλάδα έφτασαν τα 350 εκατομμύρια ευρώ στοχεύοντας στον τουριστικό τομέα. Επιπλέον ενημερώθηκε ο κύριος Bryan για το δεύτερο συνέδριο τουρισμού υγείας που θα πραγματοποιηθεί   από το επιμελητήριο στην Νέα Υόρκη από 2-9 Ιουνίου.

  Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο για το συνέδριο αυτό και θα βοηθήσει με τις υπηρεσίες της πρεσβείας έτσι ώστε να έχει επιτυχία.

  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και διήρκησε μια ώρα.

« PREV
NEXT »
Loading...