ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Μισθολόγιο: Μεγάλη Απογοήτευση και Εμπαιγμός των Στελεχών


Μεγάλη απογοήτευση, στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, έχει φέρει η εφαρμογή του νέου μισθολογίου και το αλαλούμ που γίνεται σχετικά με το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τι χρωστάνε από το 2017, τι μισθό ακριβώς παίρνουν και φυσικά η μείωση που βλέπει η πλειοψηφία, παρά τις δεσμεύσεις των αρμοδίων, με δηλώσεις τους ότι δεν θα υπάρχουν μειώσεις.

Και όλα αυτά δυστυχώς, σε μια περίοδο κρίσιμη για τα Εθνικά μας θέματα, που τα Στελέχη θα έπρεπε, να ήταν πλήρως προσηλωμένα στα καθήκοντα τους και όχι να βλέπουν να τους κοροϊδεύουν, όταν μετά από σχεδόν ένα χρόνο εφαρμογής του νέου μισθολογίου, δεν μπορεί να γίνει σαφές με ακρίβεια, το ποσό του μισθού τους.Δυστυχώς η κατάσταση είναι για γέλια, διότι ακόμη και σε Στελέχη, με τα ίδια ακριβώς χρόνια υπηρεσία και κατάσταση, υπάρχουν διαφορές στις κρατήσεις και στα αναδρομικά πράγμα που δείχνει, το μπάχαλο της υπόθεσης.

Σας δίνουμε μόνο ένα παράδειγμα από τα πολλά Στελέχη που επικοινώνησαν μαζί μας, για το θέμα αυτό, για το τι ακριβώς μας λένε: 

Καλησπερα σας. θα ηθελα να σας πληροφορησω οτι εχουν κανει τα ιδια με το μισθολογιο (λαθη,λαθη,λαθη) απο τα 1200 (-κρατησεις) αλλος πηρε 300 αλλος 700 αλλος 1000.παντα σε συγκριση με ατομα με ιδια χρονια υπηρεσιας, οικογ.κατασταση,.......,ολα τα ιδια!!ελεος πια,μια φορα να τα κανουν σωστα

« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com