ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Η Μελλοντική Ηγεσία των ΕΔ των ΗΠΑ στο ΥΕΘΑ


Από 19 έως 22 Φεβρουαρίου 2018, αντιπροσωπεία του σχολείου “CAPSTONE General and Flag Officer Course” των ΗΠΑ, αποτελούμενη από 17 σπουδαστές, 2 συνοδούς και επικεφαλής τον πρώην Supreme Allied Commander Europe (SACEUR), General (R) USAF Philip Breedlove, πραγματοποιούν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ελλάδα.


Στο “CAPSTONE General and Flag Officer Course” συμμετέχουν νεοπροαχθέντες Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) ΗΠΑ, καθώς και υψηλόβαθμο πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας ΗΠΑ, ενώ διεξάγεται υπό την αιγίδα του National Defence University (Washington DC).
Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου επισκέφθηκαν το ΓΕΕΘΑ και παρακολούθησαν ενημέρωση επί θεμάτων που αφορούν στις εξελίξεις στο ευρύτερο περιβάλλον ασφαλείας, στην εθνική αμυντική πολιτική καθώς και στις διεθνείς υποχρεώσεις και στρατιωτικές συνεργασίες των ελληνικών ΕΔ.


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ απηύθυναν χαιρετισμό στην εν λόγω αντιπροσωπεία.


Στις 21 και 22 Φεβρουαρίου το σχολείο θα επισκεφθεί στην Κρήτη, το Ναύσταθμο Κρήτης, τις εγκαταστάσεις Αμερικανικής Ευκολίας Σούδας, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής, το Πεδίο Βολής Κρήτης και την 115 Πτέρυγα Μάχης και στη Λάρισα, το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων.« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com