ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΝΤΗ 424 ΕΚΑΝΕ Η ΕΣΠΕΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                     
Θεσσαλονίκη 24 Φεβ 2018

      Αντιπροσωπία της ένωσης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΕΠΟΠ Επχία(ΠΒ) Σπυρίδων Κυριακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα ΕΠΟΠ Επχία(ΠΒ) Σαρρή   Αθανάσιο συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Διευθυντή του 424ΓΣΝΕ Ταξχο κ. Μιχαήλ Ιωσηφίδη .         Έγινε ένας γόνιμος διάλογος , αντηλλάγησαν απόψεις και συζητηθήκαν τα προ-βλήματα που υπάρχουν στο νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και στο στρατιωτικό προ-σωπικό που επισκέπτεται η νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.  

       Ο κ Ταξχος ενημέρωσε το Δ.Σ. για τα σημαντικά βήματα που έγιναν για να ανα-βαθμιστεί η ποιότητα των υπηρεσιών του 424 ΓΣΝΕ και σύντομα θα ανακοινωθούν.

       Συμφωνήθηκε να υπάρχει μια διαρκείς γραμμή επικοινωνίας μεταξύ της Διοίκη-σης του Νοσοκομείου και του Διοικητικού Συμβούλιου .


Για το
Διοικητικό Συμβούλιο


                   Ο                                                                                          Ο
             Πρόεδρος                                                                        Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων Κυριακόπουλος                                                           Αθανάσιος Σαρρής
     ΕΠΟΠ Επχίας(ΠΒ)                                          ΕΠΟΠ Επχίας(ΠΒ)
« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com