ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΚΛΗΡΩΝ ΜΑΧΩΝ 31 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ (βίντεο)


Γράφει o Νίκος Χειλαδάκης

Σύμφωνα με ανακοίνωση των «Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων», (27/2), μέσα σε μια μέρα σκληρών μαχών στις περιοχές Cinderes και Raco του κουρδικού θύλακα Αφρίν, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 31 Τούρκοι στρατιώτες ενώ ανατινάχτηκαν 3 τουρκικά τεθωρακισμένα.

Οι Κούρδοι όπως φαίνεται δεν το βάζουν κάτω, παρά τις τουρκικές θριαμβολογίες ότι προελαύνουν προς την πόλη του Αφρίν, (αυτό ακούγεται εδώ και ένα μήνα) και στο παρακάτω βίντεο που πρόβαλλαν στις 27/2 δείχνουν πως ανατίναξαν χαρακτηριστικά ένα τουρκικό τεθωρακισμένο.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com