ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Άλλαξαν οι εντολές εμπλοκής! H ΠΑ έτοιμη να στείλει τους Τούρκους στον πάτο του Αιγαίου


Διαφοροποιείται η κατάσταση στο Αιγαίο, καθώς όπως φαίνεται άλλαξαν οι εντολές του ΑΤΑ και οι κανόνες εμπλοκής προς τα μαχητικά μας, αν αναλύσουμε την αντιμετώπιση των οπλισμένων Τούρκικων μαχητικών που εισβάλουν στο FIR Αθηνών τις τελευταίες ημέρες.

Πριν δύο ημέρες οι Έλληνες Χειριστές από το πολεμικό Αεροδρόμιο της Λήμνου αντέδρασαν άμεσα με εμπλοκή στην πρώτη παραβίαση των Τούρκων … Ενώ το ίδιο συνέβη ακριβώς και χθες με τους Χειριστές μας των F-16 της 336Μ που απογειώθηκαν από την νήσο Σκύρο και έφτασαν ταχύτατα στην περιοχή!Να επισημανθεί οτι οι Έλληνες χειριστές της Μοίρας 336 (Όλυμπος ) πήραν τους Τούρκους στο κατόπι και στην πρώτη παραβίαση που επιχείρησαν, ανάμεσα στα νησιά Χίο και Σάμο ,ενεπλάκησαν άμεσα αναγκάζοντας τους Τούρκους σε αερομαχία και την άμεση αποχώρηση από τους Ουρανούς της Ελλάδος την 14: 50 !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 25η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (2 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 5 Ε/Π
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 6
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 5 (οι 4 από τα Ε/Π)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
pentapostagma.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com