ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Σοβαρός τραυματισμός Υπαξιωματικού EΠ ΟΠ


Έπαθε κατάγματα σπονδύλου και θα χειρουργηθεί σε στρατιωτικό Νοσοκομείο

Από σκεπή έπεσε και τραυματίστηκε ένας υπαξιωματικός πενταετούς υποχρέωσης του 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης Βελεστίνου, ο οποίος στις 10 το πρωί μεταφέρθηκε με στρατιωτικό ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου. Ο στρατιωτικός υπέστη κατάγματα σπονδύλου.

Πρόκειται για έναν 43χρονο υπαξιωματικό πενταετούς υποχρέωσης, που είναι Βολιώτης και, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ έκανε εργασίες σε σκεπή κτιρίου του εργοστασίου επισκευής αρμάτων μάχης, έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες.Ο στρατιωτικός υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα σπονδύλου, χρειάζεται χειρουργική επέμβαση και διακομίστηκε με ελικόπτερο του Στρατού στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου, η σοβαρότητα του τραύματος του 43χρονου στρατιωτικού, υπάρχει πιθανότητα να του προκαλέσει ποσοστό αναπηρίας.

magnesianews.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com