ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Καμία Αλλαγή Αρχηγών στις επερχόμενες Κρίσεις στο Στράτευμα!


Μάλλον φαίνεται  ότι μετά τη σφαγή 11 Αντιστρατήγων  τις προηγούμενες  κρίσεις να βάλαμε μυαλό και ίσως γιατί δεν έχουμε πια και «πάγκο» ,οι επερχόμενες Κρίσεις στο Στράτευμα να μην έχουν τον χαρακτήρα και εφέτος του «Αρμαγεδδώνα!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι  νυν Αρχηγοί  των Επιτελείων ,απολαμβάνουν την εμπιστοσύνης της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και οι Κρίσεις θα περιοριστούν  πολύ ποιο κάτω από τους Στρατηγούς, Ειδικά στο Στρατό Ξηράς!
Να μην ξεχνάμε οτι δεν έχουμε και πάγκο έλεγε και ξανάλεγε κάποιος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο ΥΠΕΘΑ ...Αλλά  όταν η σφαγή των  Αρχηγών και των Στρατηγών  που έγινε εν μια νυκτί  και μάλιστα όταν είχαμε και μέτρα στο Αιγαίο , κάποιος τότε δεν τα έβλεπε ;

Την ώρα που οι απέναντι οι τοποθετήσεις των Αρχηγών  κρατάνε χρόνια ,αντίθετα εμείς είχαμε την κακιά συνήθεια να τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα !

Ευτυχώς που η σοβαρή δουλειά που έχουν κάνει κάποιοι Αρχηγοί συνεχίζεται και αναφερόμαστε σε θέματα εξοπλισμών με έξυπνες κινήσεις …Η αλλαγή νοοτροπίας στο Στράτευμα για ευέλικτες   και αερομεταφερόμενες δυνάμεις φαίνεται να περνάει!

Ας ελπίσουμε ότι και μετά την Παραμονή των Αρχηγών για δεύτερο  συνεχόμενο έτος στα Επιτελεία ,η αλλαγή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ όποτε έρθει να έλθει από τους  ήδη Αρχηγούς ,ώστε να υπάρχει μια σοβαρή πια συνέχεια στην Ιεραρχία !

Αλλάζουμε νοοτροπία στις κρίσεις στο Στράτευμα; …Μακάρι να είναι έτσι! 
« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com