ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Πανικός στο Αιγαίο: Φορτηγό πλοίο έπεσε επάνω σε ρωσικό αποβατικό πλοίο


Φορτηγό πλοίο με σημαία Σιέρρα Λεόνε έπεσε επάνω  σε "ρωσικό πολεμικό πλοίο" (δεν διευκρινίζετε η κλάση, ούτε το είδος του πολεμικού πλοίου), στο Αιγαίο και ενώ αυτό έπλεε με κατεύθυνση την Μαύρη Θάλασσα, αναφέρουν ρωσικές πηγές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το ΠΝ, έξω από τη Ρόδο, το πλοίο «Orka-2»  με σημαία Σιέρρα Λεόνε εμβόλισε το ρωσικό αποβατικό πλοίο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, «Yamal» 156 κλάσης Ropucha..Kανείς δεν τραυματίστηκε και τα δύο πλοία συνέχισαν κανονικά την πορεία τους είπε ο εκπρόσωπος του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, Viacheslav Trukhachev.

Σύμφωνα με το Reuters που αναπαράγει ρωσικά ΜΜΕ το ρωσικό πολεμικό πλοίο, ανήκει στο στόλο της Μαύρης Θάλασσας, υπέστη ελαφρές ζημιές και έχει επιστρέψει στο λιμάνι της Σεβαστούπολης στην ρωσική Κριμαία. 

Το πλοίο ανήκε στην δύναμη του ρωσικού Στόλου Μεσογείου.
pronews.gr

« PREV
NEXT »

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com