ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Άντρες Στρατιωτικοί Παντρεύτηκαν μεταξύ τους στην Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ...


Δύο πιλότοι ελικοπτέρων Απάτσι είναι οι πρώτοι εν ενεργεία ομοφυλόφιλοι στρατιωτικοί, οι οποίοι παντρεύτηκαν στη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ. Οι Daniel Hall και Vincent Franchino γνωρίστηκαν στο West Point και επέστρεψαν εκεί για να παντρευτούν στην ιστορική στρατιωτική ακαδημία της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τους New York Times το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου. Και οι δύο πιλότοι υπηρετούν στο Fort Bliss στο Ελ Πάσο του Τέξας. Η τελετή έγινε με 150 καλεσμένους, πολλοί εκ των οποίων ήταν στρατιωτικοί.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τον Αύγουστο του 2009, όταν ο Franchino ήταν πρωτοετής. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν τον Φεβρουάριο του 2012 στην Ουάσινγκτον.
«Έχουμε βιώσει τα πάντα, από ανθρώπους που αισθάνονται αμήχανα γύρω μας μέχρι να μας φωνάζουν «αδερφές» όταν κρατάμε τα χέρια περπατώντας στο δρόμο, τέτοια πράγματα», δήλωσε ο Franchino.

«Είναι πραγματικά απογοητευτικό όταν δύο άνθρωποι έχουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο αλλά δεν τους επιτρέπεται να τα εξωτερικεύσουν» πρόσθεσε ο Hall. «Εμείς υπηρετούσαμε σύμφωνα με μια πολιτική που μας έλεγαν, σε όλους τους ικανούς στρατιώτες, τους ναυτικούς, τους αερομεταφορείς και τους πεζοναύτες – να λέμε ψέματα για τον εαυτό μας.»«Δεν μπορούσαμε να πούμε την αλήθεια λόγω του φόβου του τι θα συμβεί σε εμάς», είπε. «Έτσι, το βάζαμε στο μυαλό μας ότι ποτέ δεν θα λέγαμε ότι είμαστε ομοφυλόφιλοι, δεν θα μας κορόιδευαν ποτέ και σίγουρα ποτέ δεν θα «πετούσαν» έξω από το στρατό».


newsthessaloniki.gr/

« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.com, είμαστε ένα  ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com