ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί κόμματος


Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος, ήταν ένας από τους βασικούς ομιλητές στο χθεσινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Φράγκος, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ζήτησε την αντικατάσταση του επίσημου διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, για τον οποίο είπε ότι δεν είναι αντικειμενικός.

«Έχει το θράσος να είναι στην επικαιρότητα, να έχει πλουτίσει. Ο συγκεκριμένος, ασχολείται και με το θέατρο, δεν μου αρέσουν οι θεατράνθρωποι όταν ασχολούνται με τέτοια θέματα. Δεν είναι αντικειμενικός και πρέπει να αντικατασταθεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ έμαθα από τη Rai Uno για 800.000. Δεν είμαι των υπερβολών», δήλωσε, όσον αφορά στον κόσμο που συμμετείχε στο συλλαλητήριο.


Σημείωσε δε, ότι ο στόχος δεν επετεύχθη, γιατί αυτός ήταν να γίνει ένα συμβούλιο πολιτικής ασφαλείας. «Ο ελληνικός λαός, απέδειξε ότι όταν διακυβεύονται τα εθνικά του συμφέροντα, αντεπιτίθεται».Απαντώντας σε ερώτημα για το αν σκέφτεται να ιδρύσει κόμμα, είπε πως «Εγώ δεν πρόκειται να καπηλευτώ το θέμα. Μίλησα ως ένας απλός ενεργός πολίτης».

Όπως δήλωσε βέβαια, εάν δεχθεί πρόταση για να ηγηθεί κάποιου κόμματος θα σφυγμομετρήσει την κατάσταση. «Δεν φοβάμαι, δεν είμαι ρίψασπις αλλά δεν προτίθεμαι προς το παρόν να ασχοληθώ». Ωστόσο, δεν το απέκλεισε, λέγοντας ότι ως σκέψη υπάρχει στην άκρη του μυαλού του.

Σχετικά με το μήνυμα που πέρασε το συλλαλητήριο, σχολίασε ότι «θέτει την επαναδιαπραγμάτευση από την αρχική θέση ότι δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία. Ο κ. Τσίπρας να κοιτάξει την πλειοψηφία που έχει και να μην εμφανιζόμαστε με εκατό αντιλήψεις και απόψεις».

Τέλος, άφησε αιχμές για τις αρχές και το πως αυτές καθοδήγησαν τους πολίτες για να φτάσουν στο σημείο της συγκέντρωσης, αλλά και για την κάλυψη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
iefimerida.gr« PREV
NEXT »
Loading...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο enoplos.com, είμαστε ένα ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, με μοναδικό σκοπό, να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια στην ενημέρωση για θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Εθνικών Θεμάτων και Διπλωματίας, εδώ σας δίνουμε το βήμα, ώστε να μπορείτε και εσείς όλοι οι αναγνώστες μας, ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να μας στέλνετε την δική σας άποψη, τα δικά σας άρθρα, δελτία τύπου κλπ. ώστε να τα δημοσιεύσουμε άμεσα. Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους. Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας. Το e-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com